Kamers

B&B Het Wolfseind heeft 3 luxe gasten verblijven

De Groene Kamer: stijlvolle 2 persoons kamer met 2 persoons boxspring en een voorkamer met privé ontbijtruimte.

De Pronk Kamer; heerlijke 6 persoons kamer met een 2 persoons boxspring en in de voorkamer 2 bedstede kasten met ieder een stapelbed voor 2 kinderen. Ook geschikt voor volwassenen die in een knusse bedstede (190-70 cm.) willen overnachten ;). Ontbijten in de privé voorkamer met z'n tweetjes of met je kids.

De Opkamer: Goede sfeer in de frisse, nieuwe 4 persoons  kamer met 2 persoons boxspring en bedstede kast ( stapelbed) voor 2 kinderen, of volwassenen die in een knusse bedstede willen overnachten ( 200-70 cm). Ontbijten op de kamer aan de gezellige ronde tafel.

Alle kamers hebben een  eigen entree, parkeerplaats, eigen badkamer met toilet en inloopdouche

Flat screen TV en Free Wifi. Heerlijk bad- en bedlinnen, badjassen , Nespresso automaat en thee op de kamer. Zacht gedemineraliseerd water onder de douche voor zachte huid en haren.

Het ontbijt wordt tussen 7:00 en 10:00 ( je mag zelf aangeven hoe laat ) ,op de kamer geserveerd of als de ochtendzon warm genoeg is in de heerlijke tuin.  Alle kamers hebben via de monumentale gang toegang tot de gezamenlijke tuin; een mix van Toscane en Brabant!

Voor de tussendoor-trek staat er in de gang een goed gevulde voorraadkast met koelkast met zoet – en zoutig heden, drankjes (frisje, wijntje, biertje, sapje of ranja voor de kleintjes) .
Romans, thrillers, stripboeken en tijdschriften van Linda tot Quest voor een momentje voor jezelf..
Ennnn..wil je een geheimpje bewaren? 

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met ons op

Klik hier
Website laten maken door Modual.